Balustrades

Houd je het graag onopvallend of net opmerkelijk door transparantie en lichtheid? Kies dan voor een balustrade in glas. Deze verdwijnt als het ware in jouw woning en geeft je de kans het accent te leggen waar jij het wenst. Of ga je voor een balustrade in staal? Deze wordt gepoederlakt in het RAL-kleur van jouw keuze. Balustrades kunnen enkel samen met een genico-trap verkregen worden.

 2815 - 1
Genico Ref Purewhiteline Wuustwezel 161a2413 Onbewerkt
Handgrepen

Verschillende uitvoeringen zijn mogelijk en apart verkrijgbaar. Vraag ons gerust naar alle opties. Ook een handgreep hoeft niet alleen functioneel te zijn. Het oog wil ook wat. Wat dacht je van ingewerkte ledverlichting in jouw handgreep? Een opvallende kleur of minimalistische uitvoering? Alles kan, alles mag. Wij helpen je graag verder.

Glazen loopvloeren

Mag het een tikkeltje meer zijn? Kies dan voor een glazen loopvloer. Het is niet alleen een bijzondere blikvanger, maar ook de ideale manier om het aanwezige licht zijn gang te laten gaan doorheen jouw woning. De loopvloer is beschikbaar in glas, staal of Corian® en de constructie kan in elk RAL-kleur gepoederlakt worden.

Glaspasserelle - 2

Bezoek onze showroom

Industriestraat 40, 8755 Ruiselede
Open van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u, zaterdag van 10u tot 16u.
Gesloten op zondag. 

OPENDEURDAG 20 & 21 OKTOBER

Een gepersonaliseerde offerte?

We kunnen op maat van jouw ontwerp een offerte maken, rekening houdend met jouw voorkeuren en interieur. Vraag vandaag nog jouw offerte aan!