Overzicht

Onze trapleuningen op www.genicohandrails.com

Spotjes in de muur, dat kent ondertussen iedereen. Aan de trap zijn die echter niet altijd even simpel te installeren. Heb je al eens gedacht aan ledverlichting in de trapleuning? Combineer een unieke en strakke look met een laag verbruik en eenvoudige plaatsing.

Stijlvol en veilig

Verlichting brengt sfeer in je huis en geeft meer veiligheid. De traphal is de ruimte bij uitstek die ’s nachts goed verlicht moet zijn, zodat je geen trede mist als je ’s nachts moet opstaan. De verlichting is onzichtbaar ingewerkt in de reling, voor een strakke look-and-feel. Naast die extra veiligheid win je dus ook op vlak van esthetiek. Bovendien is ledverlichting energiezuinig.

Een waaier aan mogelijkheden

Ledverlichting geeft een frisse toets aan je inrichting of is net bijzonder huiselijk. Bij Genico kies je tussen warm of koud wit licht. En daar houden de keuzemogelijkheden nog niet op. Graag een brede of smalle ledlijn? Breed is uitermate geschikt voor een ingesloten, donkere hal. Smal fungeert beter als subtiele sfeerverlichting.

Gemak van bestelling tot plaatsing

Elke trap kan afgewerkt worden met een mooie lichtgevende leuning. Jij bepaalt de lengte, kleur en het type verlichting. Elk interieur heeft zijn ideale match.

Na de online bestelling op www.genicohandrails.com wordt je handgreep binnen de 3 weken op maat gemaakt en daarna geleverd met alle bevestigingsmateriaal. In een handomdraai is je gloednieuwe en stralende trapleuning geïnstalleerd.

Share
Trapleuning Led 2

Bezoek onze showroom

Industriestraat 40, 8755 Ruiselede

Onze toonzaal is open van maandag tot zaterdag via afspraak tussen 9 en 17 uur. Maak vandaag nog jouw afspraak en contacteer ons via info@genico.be of +32 51 68 99 09.Een offerte op maat?

We kunnen op maat van jouw ontwerp een offerte maken, rekening houdend met jouw voorkeuren en interieur. Neem vandaag nog contact op en wij laten snel van ons horen. 
  • Wij zijn in verlof vanaf 13 juli tot 9 augustus - toonzaal terug open vanaf 10 augustus