Genico Reportage 161a1205

Onze aanpak

bestelling

Kom langs bij genico om jouw wensen te bespreken. Wij maken vervolgens een offerte op maat van jouw ontwerp. De prijs blijft tot 18 maanden na de bestelling prijsvast.

Ben je overtuigd? Dan plaats je jouw bestelling. Je hoeft nog geen voorschot te betalen. Tijdens de bouwwerken kan je gratis gebruik maken van een werftrap.

Bestelling - Steps - Genico
Opmeten Trap - Steps - Genico
opmeten trap
Zijn de chape- en pleisterwerken af? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons. Ons team komt binnen de week langs op de werf om de nodige opmetingen te doen. 
tekenwerk

Na de opmeting maken onze ontwerpers de tekening van de trap in jouw interieur. Deze tekeningen werken we af binnen 2 weken na opmeting.

Tekenwerk - Steps - Genico
Bespreking Tekeningen - Steps - Genico
bespreking tekeningen
Na het ontwerp worden de tekeningen doorgestuurd naar jou en/of jouw architect. In deze fase zijn veranderingen nog mogelijk. Eens de tekeningen goedgekeurd zijn, vragen we een eerste voorschot op de totaalfactuur en starten we jouw project.

productie trap

Wij gaan aan de slag met de productie van jouw ontwerp (trap, leuningen, balustrades, enz.). Hou rekening met een productietijd van 2 tot 4 weken.

Productie Trap - Steps - Genico
Plaatsing Trap - Steps - Genico
plaatsing trap
Eens het productieproces is afgerond, komen we langs voor de effectieve plaatsing van de trap. Het duurt ongeveer 1 à 2 dagen om de plaatsing af te werken. Is alles naar wens afgewerkt? Dan ontvang je de eindfactuur.
Genico Ref Wallclimberblack Meldert 161a2858 Edit Crop

Bezoek onze showroom

Industriestraat 40, 8755 Ruiselede

Onze toonzaal is open van maandag tot zaterdag "op afspraak" tussen 9 en 17 uur.

Maak vandaag nog uw afspraak en contacteer ons via info@genico.be of +32 51 68 99 09.

Een offerte op maat?

We kunnen op maat van jouw ontwerp een offerte maken, rekening houdend met jouw voorkeuren en interieur. Neem vandaag nog contact op en wij laten snel van ons horen. 
  • BEZOEK ONZE SHOWROOM - MAAK HIER UW AFSPRAAK