Types trappen

Corian® trappen

Corian® trappen sluiten letterlijk naadloos aan bij jouw interieur. Geen naden, geen randen en uitzonderlijk onderhoudsvriendelijk.

Zwevende houten trappen

Massieve eik, wengé, notelaar of teak: een houten trap brengt warmte in jouw woning. Kies voor degelijkheid, uitstraling en tijdloosheid.

Metalen trappen

Een metalen trap past binnen jouw modern of industrieel interieur. Ontdek de voordelen van hun kleurvastheid.

Glazen trappen

Een glazen trap is ideaal voor lichte en ruime interieurs. Kies voor een glazen trap met moderne liggers of als zwevende trap.

Zwevende trappen

Een zwevende trap spreekt nog altijd tot de verbeelding omdat het inderdaad lijkt alsof deze treden lijken te zweven in de ruimte. De trap neemt als het ware ook minder volume in maar is toch telkens een eyecatcher.

Bezoek onze showroom

Industriestraat 40, 8755 Ruiselede

Onze toonzaal is open van maandag tot zaterdag via afspraak tussen 9 en 17 uur. Maak vandaag nog jouw afspraak en contacteer ons via info@genico.be of +32 51 68 99 09.Een offerte op maat?

We kunnen op maat van jouw ontwerp een offerte maken, rekening houdend met jouw voorkeuren en interieur. Neem vandaag nog contact op en wij laten snel van ons horen. 

Ontdek onze moderne trappen en design trappen

Of je nu kiest voor een standaard, een zwevende of een open houten trap: de trap brengt een geweldige visuele kracht en drukt een stempel op jouw interieur. Wij maken jouw trap op maat en bieden een reeks aan moderne trappen in een minimalistisch design en kwaliteitsvolle materialen zoals Corian®, metaal, hout, glas of beton.

  • Wij zijn in verlof vanaf 13 juli tot 9 augustus - toonzaal terug open vanaf 10 augustus