Overzicht

Metalen trappen

Maak een statement met een metalen trap. Met een metalen trap creëer je een industriële look die in elk eigentijds interieur past. Onze metalen trappen, zoals de thin steel-collectie, zijn uitgevoerd met brut stalen treden en zijn kleurvast. Combineer met indirecte verlichting en maak van jouw metalen trap een extra sfeerelement in jouw hal of leefruimte.

Metalen Trappen - Types - Genico
Genico Ref Wallclimberblackflat Oostakker 161a4053 Onbewerkt - 1

Breng extra karakter in je woonkamer of inkomhal met een metalen trap. Graag een echte blikvanger in je interieur? Dan kan onze black collectie je vast bekoren. Kies je eerder voor minimalistisch design en wil je een zwevende trap verankeren in de muur? In onze wallclimber flat-collectie vindt u moderne zwevende trappen in brut staal die naadloos overgaan in je interieur.

Onderhoud metalen trappen

Metaal is één van de meest onderhoudsvriendelijke materialen waar je bijna geen omkijken naar hebt. Bovendien is een metalen trap slijtvast en laat hij geen gebruikssporen na. Het metaal kan na verloop wat opblinken waardoor de metalen trap nog aan karakter wint. Ook bij een metalen trap volstaat het om deze regelmatig af te stoffen met een licht vochtige doek.

Onderhoud Metalen Trappen - Type - Genico

Bezoek onze showroom

Industriestraat 40, 8755 Ruiselede

Onze toonzaal is open van maandag tot zaterdag via afspraak tussen 9 en 17 uur. Maak vandaag nog jouw afspraak en contacteer ons via info@genico.be of +32 51 68 99 09.Een offerte op maat?

We kunnen op maat van jouw ontwerp een offerte maken, rekening houdend met jouw voorkeuren en interieur. Neem vandaag nog contact op en wij laten snel van ons horen. 
  • Wij zijn in verlof vanaf 13 juli tot 9 augustus - toonzaal terug open vanaf 10 augustus