Trapleuningen

Verschillende uitvoeringen zijn mogelijk en apart verkrijgbaar. Vraag ons gerust naar alle opties. Ook een handgreep hoeft niet alleen functioneel te zijn. Het oog wil ook wat. Wat dacht je van ingewerkte ledverlichting in jouw handgreep? Een opvallende kleur of minimalistische uitvoering? Alles kan, alles mag. Wij helpen je graag verder.

Rectangle 18at2x
Rectangle 19at2x
Balustrades

Houd je het graag onopvallend of net opmerkelijk door transparantie en lichtheid? Kies dan voor een balustrade in glas. Deze verdwijnt als het ware in jouw woning en geeft je de kans het accent te leggen waar jij het wenst. Of ga je voor een balustrade in staal? Deze wordt gepoederlakt in het RAL-kleur van jouw keuze. Balustrades kunnen enkel samen met een genico-trap verkregen worden.

Glazen loopvloeren

Mag het een tikkeltje meer zijn? Kies dan voor een glazen loopvloer. Het is niet alleen een bijzondere blikvanger, maar ook de ideale manier om het aanwezige licht zijn gang te laten gaan doorheen jouw woning. De loopvloer is beschikbaar in glas, staal of Corian® en de constructie kan in elk RAL-kleur gepoederlakt worden.

Rectangle 20at2x

Bezoek onze showroom

Industriestraat 40, 8755 Ruiselede

Onze toonzaal is open van maandag tot zaterdag via afspraak tussen 9 en 17 uur. Maak vandaag nog jouw afspraak en contacteer ons via info@genico.be of +32 51 68 99 09.Een offerte op maat?

We kunnen op maat van jouw ontwerp een offerte maken, rekening houdend met jouw voorkeuren en interieur. Neem vandaag nog contact op en wij laten snel van ons horen.