Overzicht

Houten trappen

Als het over trappen gaat, is hout nog steeds de ultieme klassieker. Wij bieden een gamma aan kwalitatieve houtsoorten zoals massieve eik, wengé, notelaar en teak die in elk type interieur tot hun recht komen. Deze houtsoorten onderscheiden zich door hun uitstraling en degelijkheid en zijn geschikt voor elk type trap, van zwevende trappen over rechte trappen tot draaitrappen.

Houten Trappen - Types - Genico
Genico Ref Wallclimberwood Letterhoutem 161a3409 Onbewerkt - 2

Breng een warme toets in jouw huis met een houten trap, zoals onze wallclimber wood-collectie. Niet alleen in een traditioneel maar ook in een modern interieur zorgt hout voor pure gezelligheid. Onze zwevende trappen uit de wallclimber wood-collectie zijn verkrijgbaar in massieve eik, wengé, notelaar of teak en onderscheiden zich door hun uitstraling.

Onderhoud houten trappen

Houten trappen zijn gemakkelijk in onderhoud. We geven het hout geen kans om stof en vervuiling op te nemen en voorzien al onze houten trappen van een beschermlaag met vernis. Gebruik niet teveel water bij de poetsbeurten: het volstaat om je houten trap af en toe met een licht vochtige doek schoon te maken. Behandel je houten trap om de paar jaar met olie of vernis.

Onderhoud Houten Trappen - Type - Genico

Bezoek onze showroom

Industriestraat 40, 8755 Ruiselede
Open van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u, zaterdag van 10u tot 16u.
Gesloten op zondag. 

Uitzonderlijk gesloten op 24/02 en 03/03 wegens Batibouw

Een gepersonaliseerde offerte?

We kunnen op maat van jouw ontwerp een offerte maken, rekening houdend met jouw voorkeuren en interieur. Vraag vandaag nog jouw offerte aan!
  • Bezoek ons op Batibouw 2018, van 22 februari tot 04 maart, hal 3 stand 320