Overzicht

Glazen trappen

Glazen trappen zijn niet alleen elegant, ze zijn ook lichtdoorlatend en zorgen zo voor een bijzondere lichtinval.

Ga nog een stap verder en geef je interieur een glamoureuze toets met een palier met glazen loopvloer. We werken steeds met extra wit opaal glas. Zo beperken we de groene schijn tot een minimum en kan jouw glazen trap schitteren in je interieur.

Glazen Trappen - Types - Genico
Genico Ref Thinglass Merelbeke 161a3586 Edit Web - 1

Geef een exclusief karakter aan jouw interieur met een glazen trap. Met een glazen trap creëer je een bijzondere lichtinval in de ruimte. Neem een kijkje in onze thin glass collectie en laat je verrassen door zijn minimalistisch design. Benieuwd wat een glazen trap voor jouw interieur kan doen? Vraag ons gerust om meer informatie en de prijs van een glazen trap.

Onderhoud glazen trappen

Een glazen trap vraagt niet meer onderhoud dan een houten of metalen trap. Je kan je glazen trap het best onderhouden met een normale glasreiniger en een licht vochtige doek. Droog daarna af met een zachte, droge doek voor een egaal resultaat. Gebruik geen schuurmiddelen om krassen te voorkomen.

Onderhoud Glazen Trappen - Type - Genico
Glazen Loopvloer - Type - Genico
Glazen loopvloer

Voor een optimale lichtinval kan je kiezen om je glazen trap af te werken met een glazen loopvloer. Een loopvloer heeft niet enkel een functionele, maar ook een puur esthetische functie: door de lichtdoorlatendheid biedt de loopvloer een mooi schaduw- en lichtspel dat een bijzonder ruimtegevoel in uw interieur creëert.

Bezoek onze showroom

Industriestraat 40, 8755 Ruiselede

Onze toonzaal is open van maandag tot zaterdag via afspraak tussen 9 en 17 uur. Maak vandaag nog jouw afspraak en contacteer ons via info@genico.be of +32 51 68 99 09.Een offerte op maat?

We kunnen op maat van jouw ontwerp een offerte maken, rekening houdend met jouw voorkeuren en interieur. Neem vandaag nog contact op en wij laten snel van ons horen. 
  • Bezoek onze prachtige showroom - zie hier onze openingsuren