Genico Reportage 161a1028 Crop

Over ons

We ontwikkelen, vervaardigen en plaatsen al 24 jaar lang hoogwaardige design trappen met bijhorende balustrades en handgrepen.
Voor een optimaal resultaat, maken we elke offerte op maat, aangepast aan jouw situatie en wensen. 

Jaarlijks plaatsen we trouwens zo’n 300 trappen, telkens met de nodige precisie en met een tevreden klant als resultaat.

Genico Reportage 161a1812
Genico Reportage 161a1299

Bij het ontwerp van jouw trap houden we altijd rekening met zowel het praktische als het esthetische. Techniek en design gaan hand in hand. De finesses, afwerking, balustrade, niets wordt aan het toeval overgelaten.

Om aan al jouw verwachtingen te voldoen, streven we naar een constant vernieuwen, uitvinden en een sublieme afwerking.

durven doen

“Alles begint met een idee, daarna ga je op zoek naar de middelen en juiste oplossing. Het is een ware manier van leven. Het kunnen en mogen creëren, kansen scheppen voor jezelf en het team dat zich rond je schaart. Tevreden kunnen en mogen zijn met wat je realiseert. Mensen kunnen betrekken, deelgenoot maken van je zoektocht, je product en uiteindelijk de tevredenheid van je klanten mee mogen ervaren.”

- Geert Ninclaus, bedrijfsleider genico.

Genico Reportage 161a1858

Bezoek onze showroom

Industriestraat 40, 8755 Ruiselede
Onze toonzaal is open van maandag tot zaterdag "op afspraak" tussen 9 en 17 uur.

Maak u afspraak via:
- info@genico.be
- +32 51 68 99 09


Een offerte op maat?

We kunnen op maat van jouw ontwerp een offerte maken, rekening houdend met jouw voorkeuren en interieur. Neem vandaag nog contact op en wij laten snel van ons horen. 
  • bezoek onze toonzaal - maak uw afspraak via info@genico.be