Overzicht

Zwevende trappen

Opvallend minimalistisch: een zwevende trap creëert nog altijd wat magie door zijn zwevende treden. De open constructie geeft een aangenaam ruimtelijk effect en een fijn licht- en schaduwspel. In onze wallclimber collecties vind je zwevende trappen in verschillende uitvoeringen zoals hout, Corian®, staal en glas. Een absolute eyecatcher is de wallclimber stone, afgewerkt met exclusieve Carrara treden.

Zwevende Trappen - Types - Genico
Een Stijlvolle Eye Catcher - Type - Genico
Een stijlvolle eye-catcher

Laat jouw interieur schitteren met een zwevende trap uit onze wallclimber-collectie. Het mystieke karakter en minimalistische design maakt van deze parels een klasse apart. Bovendien besparen zwevende trappen ook heel wat plaats in de kamer. Zo verbindt een zwevende trap esthetiek naadloos met functionaliteit.

Zwevende trap plaatsen

De plaatsing van zwevende trappen gebeurt nadat de pleisterwerken zijn uitgevoerd, net zoals bij een andere trap. Het grote voordeel van een zwevende trap is dat er tijdens de ruwbouwfase geen constructie moet voorzien worden. De zwevende trap meten we dus meteen op met de juiste hoogtes en breedtes. De trap kan gecombineerd worden met een handgreep of balustrade. Ook een zwevende trap in jouw interieur? Vraag nu jouw offerte aan.

Zwevende Trap Plaatsen - Type - Genico
De Sterkte Van Een Zwevende Trap - Type - Genico
De sterkte van een zwevende trap

Op de treden van onze verschillende modellen werden statische en langdurige testen uitgevoerd om te kijken hoe deze reageren op intensief gebruik.
Dit komt overeen met 275.000 cycli ofwel een persoon van 250 kg die elke dag 25 keer de trap gebruikt en dit minimaal 30 jaar lang.

Bezoek onze showroom

Industriestraat 40, 8755 Ruiselede
Open van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u, zaterdag van 10u tot 16u. Gesloten op zondag.


Een gepersonaliseerde offerte?

We kunnen op maat van jouw ontwerp een offerte maken, rekening houdend met jouw voorkeuren en interieur. Vraag vandaag nog jouw offerte aan!