Overzicht

Wat een zwevende trap zo bijzonder maakt

Zwevende trappen spreken tot de verbeelding. Hun minimalistische look, de naadloze verankering in de muur, … Het gaat hier niet zomaar meer om ‘een trap’, de treden worden een prachtig deel van je interieur.

Men gaat steeds compacter wonen en bouwen. Onze zwevende trap ondersteunt die trend en is nog eens praktisch ook. Door het kleine volume neemt een zwevende trap minder ruimte in beslag, en tegelijkertijd blijft het een echte eyecatcher.

Kiezen voor een zwevende trap is kiezen voor een tijdloze en minimalistische look. Een goed idee, want hoe minder een trap opvalt, hoe mooier die is. Een zwevende trap past ook perfect in een smallere inkomhal of bescheiden woonruimte en gaat ongetwijfeld goed op in je interieur.

Minimalistische look

Ga bijvoorbeeld voor een witte trap tegen een witte muur, voor een unieke maar toch harmonieuze look. Daarvoor koos architectenbureau Archiwijss bijvoorbeeld. In deze strakke nieuwbouwwoning komt onze zwevende trap volledig tot zijn recht.

De Corian®-treden in wallclimber white sluiten naadloos aan bij de muur, vloer en armleuning. Wit op wit werd gecombineerd met een glaswand en strakke armleuning met ingebouwde ledverlichting. Een fijne look waarbij tegelijkertijd gekozen werd voor veiligheid: het kan perfect. De helderheid van de trap afgewisseld met zwarte details in het interieur maken deze minimalistische realisatie tot in de puntjes af.

“Hoe minder de trap opvalt, hoe mooier die is.”

Share
Genico Wallclimber Black Flat Stone 161a9817 Web

Bezoek onze showroom

Industriestraat 40, 8755 Ruiselede

Onze toonzaal is open van maandag tot zaterdag via afspraak tussen 9 en 17 uur. Maak vandaag nog jouw afspraak en contacteer ons via info@genico.be of +32 51 68 99 09.Een offerte op maat?

We kunnen op maat van jouw ontwerp een offerte maken, rekening houdend met jouw voorkeuren en interieur. Neem vandaag nog contact op en wij laten snel van ons horen. 
  • Bezoek onze prachtige showroom - zie hier onze openingsuren